FA EN AR RU FR CHI

نظرسنجی از دانشجویان دانشگاه گیلان در باره عملکرد دانشگاه

دانشجوی گرامی دانشگاه گیلان

باسلام و احترام،

بهبود کیفیت فعالیت های آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه از جمله اهداف فعالیت های دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه است. برای تحقق این اهداف و ارتقاء و بهبود کیفیت ، شناخت نقاط قوت و ضعف دانشگاه کاملا ضروری است . ارزیابی عملکرد حوزه های مختلف دانشگاه توسط دانشجویان که نقش محوری در فعالیت های دانشگاه دارند می تواند تصویری روشن و واقعی از عملکردها را ارائه دهد و موجب برنامه ریزی های دقیق تر شود. به همین منظور پرسشنامه زیر که حاوی پرسش ها متنوع مربوط به بخشهای مختلف دانشگاه است تهیه شده تا دیدگاه دانشجویان دانشگاه گیلان را برای مسئولان ترسیم نماید. مطالعه دقیق و پاسخ های مسئولانه شما نقش تأثیرگذاری در تحقق اهداف تعیین شده دارد. از این رو خواهشمند است به پرسشها با دقت پاسخ دهید. از همراهی شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم.

دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گیلان

برای شرکت در نظرسنجی روی "فرم نظرسنجی" کلیک نمایید