غیرقانونی بودن فعالیت آموزشی دو مؤسسه و مرکز در گیلان
04 03 2019
کد خبر : 3945125
تعداد بازدید : 118
به اطلاع شهروندان محترم گیلانی ،به خصوص علاقمندان به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی، می رساند: محدودة فعالیت "مؤسسه آموزش عالی آزاد ماهان" استان تهران بوده و این مؤسسه مجاز به فعالیت در سایر استانهای کشور نیست، بنابراین برگزاری دوره های آموزشی تحت عنوان "دکترای مدیریت کسب و کار(DBA)" و "کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار(MBA)" و همچنین سایر فعالیت های آموزشی حضوری و غیر حضوری مؤسسه ماهان در استان گیلان غیر قانونی بوده و مدارک صادره فاقد اعتبارعلمی و استخدامی است.
همچنین برگزاری دوره آموزشی در نمایندگی مرکز آموزش بازرگانی، وابسته به مؤسسه پژوهشها و مطالعات وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان گیلان، تحت عنوان "دکترای مدیریت کسب و کار- دیپلماسی تجاری DBA"، توسط "شرکت توسعه تجارت مدیران تعالی منطقه آزاد انزلی" با همکاری "مؤسسه آموزش عالی آزاد کاوشگران فردای روشن"، غیرقانونی است و گواهی های صادره از سوی این شرکت فاقد ارزش علمی و استخدامی است و اعتبار قانونی ندارد
از شهروندان محترم گیلان و داوطلبان به ادامه تحصیل استدعا می شود قبل از ورود به دوره های آموزشی بالاتر از دوره متوسطه، از طریق سایت هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان مستقر در دانشگاه گیلان، از اعتبار مراکز و مؤسسات آموزشی فعال در استان مطمئن شوند.
لیست مراکز و مؤسسات آموزشی معتبر استان در سایت دانشگاه گیلان به آدرس https://arzyabi.guilan.ac.ir/ موجود است.